Wilkinson American Movie Day

Kinderen en films, wat kun je ze allemaal voorschotelen op een regenachtige dag? Lees het hier door!

Het regent buiten, en je zit inactief met je kinderen in huis. Je maakt je misschien zorgen over de nasleep van de regen; er kan iets misgaan met de afvoerpijpen, en je zult een loodgieter moeten bellen. Loodgieters zullen het probleem dat je hebt later oplossen, maar het huidige dilemma is iets anders. Het is verveling.

Regen buiten? Maak dan een leuke dag voor je kinderen met films of online games

Voor de kinderen worden regenachtige dagen erg saai. Ze kunnen immers niet naar buiten om te spelen en nieuwe spelletjes te ontdekken. Nou, laten we het onder ogen zien. Ze zijn binnenshuis, erg verveeld en je staart naar hun verveelde gezichten. Tijd om wat spannende dingen te doen… Er zijn veel activiteiten die je kinderen bezig houden en ervoor zorgen dat ze op hun best genieten van de regenachtige dag.

  • Ga naar de speelgoedbank die de kinderen misschien in hun kamer hebben. Schud door verschillende speeltjes en ontdek de speeltjes die het licht van de dag al een tijdje niet meer hebben gezien. Afgezien van een paar bijzondere exemplaren zijn de kinderen dit oude speelgoed misschien vergeten.
  • Neem wat speelgoed mee, en verzin een verhaal om mee te spelen. Laat je verbeelding de overhand nemen. U kunt bijvoorbeeld blokken gebruiken om een speelhuisje voor Barbie te maken, of u kunt een autorace met speelgoedauto’s houden.

Kinderen kunnen naast film kijken ook online spelletjes doen

Je kunt er ook voor kiezen om online te spelen. Online gamesites zijn een makkelijke manier om de kinderen bezig te houden. Niet alleen zullen ze een leuke ervaring voor de kinderen betekenen, ze zullen ook uw last van het hebben van een strikt toezicht op het soort spellen dat uw kind speelt verlichten.

  • De verscheidenheid aan spellen is gewoon eindeloos. Als uw kinderen de neiging hebben om moe te worden van een bepaald spel, kunt u overstappen op een ander spel. Dit kan doorgaan zolang de regenachtige dag duurt. Bovendien kunt u tegelijkertijd met uw huisklussen doorgaan.

Maak een leuke filmdag voor je kinderen en zorg dat ze wat te doen hebben

U kunt ook van de regenachtige dag een filmdag maken. Bekijk uw collectie dvd’s of huur een andere familiefilm bij een winkel in de buurt. Zet hem aan, en doe het licht uit om een thuisbioscoop te maken. Neem een traktatie zoals popcorn en frisdrank, en geniet van het kijken naar de film met uw kinderen.

  • Als je kleine meisjes in huis hebt, zal een baksessie geweldig zijn! U kunt ze betrekken bij het bakken van kleine cupcakes, muffins, koekjes of andere lekkernijen voor de kleine engeltjes. Ze zullen je met plezier een handje helpen, en zullen ook wat leren bakken.
  • Bordspellen zijn een altijd groene bron van vermaak voor het gezin. Ze zijn voor elk lid even leuk. Leer de jongeren, en laat ook de ouderen meedoen. U kunt spelen en genieten van een goede tijd met het gezin terwijl u dat doet. Speel verschillende bordspellen, en uw kinderen kunnen urenlang spelen.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap