Wilkinson American Movie Day

Wilkinson American Movie Day

Ter gelegenheid van de “4th of July”, presenteert de Wilkinson American Movie Day 12 exclusieve avant-premières “Made in USA”, Wilkinson-animaties, en 4 gratis super-concerten !

Amateurs van sterke emoties, funky music en exclusieve avant-premières, verheug u ! Op 4 juli aanstaande legt de Wilkinson American Movie Day voor de tiende keer beslag op maar liefst 4 verschillende megaplexen.

Op 3 juli start het feest om 20u30 op het de Brouckèreplein in Brussel met een gratis dubbelconcert van “Mongoose“, gevolgd door de mythische groep “Chic” ! Om middernacht verplaatst het evenement zich naar de UGC de Brouckère bioscoop voor de “Midnight Screening” : de officiële opening van de 12 filmzalen van de bioscoop, met evenveel exclusieve avant-premières “Made in USA”.

Op 4 juli staan deze 12 onuitgebrachte films opnieuw geprogrammeerd op alle vertoningsuren, en dit zowel in de UGC de Brouckère als in Metropolis AntwerpenKinepolis Gent en Imagix Mons. In het totaal krijgt u dus zes kansen om vóór alle anderen enkele van de meest spraakmakende Amerikaanse films van deze zomer te bekijken. Tussen “Superman Returns” en “United 93” is er gegarandeerd voor elk wat wils!
In de Wilkinson Barber Shop (gesitueerd in de inkomhal van de 4 deelnemende bioscopen) kunnen de mannen zich trouwens gratis laten scheren door een professionele ” barber ” !

‘s Avonds wordt het evenement officieel afgesloten op het plein aan de ingang van Metropolis Antwerpen met een “surprise act”, gevolgd door een gratis concert van superster “Sandrine“. Een niet te missen evenement !

Share via
Copy link
Powered by Social Snap